Kåte historier jenter i tights

«Kamilla, hva er det du gjør for noe?». Lek i snø, Oljebukse: Oljebukse Berit og Anita, oljebukse Kristin og Ida, oljebukse I akebakken med to jenter. Søskenbarn koste seg i kjellerstua Lo så hun tissa på seg, Ashild og veninna er veldig tissagrente etter en video,. På vei hjem fra byen, traff jeg ei som tisse på seg på toget Påsken i skitrekket, bruker bleier samme med ei veninne På toget til hamar, klarte jeg ikke holde meg mere Rita og Elin_del 1 - Del 2 - Del 3 Lang fra. Katarina, svensk historie om jente som liker å leke med sitt eget tiss og bleier. Ut på tur med bleie på av Katrine(ikke ferdig). Plutselig ser Thea og også Mia gjør det samme, hun har satt seg på huk med ryggen mot hytte og tisser nøyaktig på samme sted som Karoline gjorde det. Som jeg selv tenker det er sånn som skjer, hvorfor bli sinna for det. Jentene fortsetter å leke i sanda og det samme gjentar seg ett par ganger til før pappa roper fra terrassen at nå er det kvelden og snart sengetid. Ingen av jentene er så veldig interessert i å bade, selv om temperaturen i det lille tjernet er nærmere 20 grader. «Det er helt greit jenter, fortsett med det. Selv sitter jeg på terrassen og har god utsikt ned til jentene slik at jeg ser hva som skjer. «Jeg måtte så tisse». Thea er kledd i en lys blå tights og en overdel i samme farge, men Kamilla er kledd i et lårkort blomstret skjørt og en hvit bomullsgenser mens Mia har en trang jeans og en genser. Da kan dere leke litt til».

Dating apper kontaktanonnser

«Jenter, nå har jeg oppdaget en ting som er likt hos alle tre. 2 veninner bruker bleie under bunaden. Thea, Karoline og Mia, er det slik dere ønsker å få lov til også i fremtiden?». Nå har pappaen til Thea og Karoline fått et innblikk i hva jentene driver med og hva som er årsaken til at de tisser på deg av og til. Syntes regnvær er praktisk Jente hadde holdt seg for lenge på julaften. To søstre i oljebukser og våte bleier. Veronika var syk og begynte å tenke på hvordan det var når hun var lite. Vanskelig med bunad på 17mai. Anders Lottas Shoppingrunda Åse, Åse syntes det er deilig å tisse på seg. Hillivi med reinskinn i fjøset av Georg. «Hva tror du pappa sier nå da?». Og konklusjonen er at det er ikke noe uhell det er med vilje.

kåte historier jenter i tights

9 år gamle, men de har en ting til felles de glemmer at de må på toalettet. Vel tenker Thea, da kan jo jeg også gjøre det da, når begge de to andre allerede har tissa seg. (svensk) En deilig og våt fjelltur, Gjørmedammen ble for fristende Tissa og hoppa i fontena, Janette trodde hun skulle klare å holde seg, men tissa seg ut og hoppa oppi fontena etterpå. Jentene er ivrige i å bygge noe som ligner et sandslott, men det ser ut som om de bygger mer enn bare det. «Ingen ting så, for han vet om at det skjer av og til.». Lisas 2 første ganger, forteller om de 2 første gangene hun tissa seg ut som liten, og tissa seg ut etter en tur på byen. Bleie og oljebukse, etter en ridetimen begynner veninnne og tisse seg. Lottas mardröm, lotta og syk, og må få på seg bleie, men det er flere som også får bleie Malin Smugrøykte Våt fjelltur Mimmi, var på vei hjem, hun måtte så tisse og i heisen. 2 søstre hadde fikk våte bleier 17mai.

40 Huge Loads Cumpilation You ll Remember. Made By A Couple.


Dating international website sandnes

Jente liker å tisse på seg, Jeg ble overrasket når ei jente tissa på meg, men det var utrolig deilig. I det jentene kommer opp på terrassen og setter seg ned kikker alle tre på pappa og venter spent på hva som kommer. I sakosekken, det var så fristende å slippe seg når jeg satt i sakosekken. Hyttetur med Tina og Line, i korketrekkeren, to jenter tissa på seg på veien hjem fra lekeplassen. Oljebukse fra Gutt, oljebukse Jeg og Anne, oljebukse Minnene kommer tilbake. På hyttetur, ville de leke babyer. Ferietur med tre jenter: av tisseelsker October 01 2016, en sommerdag for ett par år siden, Thea, Karoline og Mia er ute og leker nede ved strandkanten ikke langt i fra hytta hvor vil bor. Høstlig nabo-lek av Janne, ble våt i fanget, hos Tanja - På vei hjem.